Realitatea FM Cluj (92.8 FM) te implică! Postul de ştiri şi informaţii din oraşul tău aduce Clujul mai aproape de tine!

Alături, construim un nou orizont pentru cetăţenii clujeni. Dezbatem temele ce ne preocupă pe cei mai mulţi dintre noi, aducem în atenţia ascultătorilor aspecte importante din viaţa clujenilor. Împreună, aflăm detaliile care contează!

În fiecare dimineaţă, începând cu ora 7:00, îţi pregătim cele mai importante noutăţi pentru ca tu să fii mereu informat. Discuţii pe teme de actualitate, documentare ale zilei, interviuri cu specialişti şi ultimele ştiri. Toate rubricile noastre sunt atent selecţionate,  pentru ca în fiecare dimineaţă petrecută împreună să ne redescoperim oraşul din inima Transilvaniei!

Te invităm să te delectezi cu rubricile culturale şi de timp liber. Îmbinăm domeniile de interes general, pentru ca diversitatea subiectelor din matinalul nostru să te ţină la curent! Educaţia, cultura, sănătatea şi sportul sunt nuclee ce ne conturează ziua de azi. Te informăm despre toate acestea şi îţi punem în vedere tot ceea ce trebuie să ştii. De la noi aflii fapte istorice, evenimente şi cunoşti pesonalităţi ce au făcut diferenţa în societatea în care trăieşti.

Cuvântul tău contează! Dedicăm programul nostru zilnic celor ce doresc să se implice. Povestea ta poate schimba perspective! Părerea ta poate aduce schimbarea pe care o doreşti! Vrem să aflăm ce ai de spus, punem accentul pe ceea ce vrei să se afle şi te chemăm la microfon. Tu îţi spui opinia, iar noi o difuzăm. Participă la viaţa oraşului! Fii vocea Clujului tău!

Realitatea FM este un post de radio din România, înființat la data de 1 noiembrie 2007 de trustul Realitatea-Cațavencu, cu emisie în oraşele București, Sibiu, Cluj-Napoca, Sulina și Focșani. A fost relansat la data de 20 octombrie 2008, devenind primul radio de tip news & talk din România.

Advertisements